Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ve večerním vánku

Ve večerním vánku

Ve večerním vánku
auta už nejezdí.
Ve večerním vánku
pozoruji hvězdy.
Ve večerním vánku
koukám se po lese.
Ve večerním vánku
přemýšlím o čase.
Ve večerním vánku
slýchám jakousi melodii.
Ve večerním vánku
vnímám, jak je krásné, že žiji.
Ve večerním vánku
v mysli mi ležíš.
Ve večerním vánku
doufám, že mi věříš.
Ve večerním vánku
ruce mě zebou.
Ve večerním vánku
chci být jen s tebou.
Publikoval(a): Cataliina, 16.2.2012
Přečteno (110x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti