Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

U Tebe v pokoji

U Tebe v pokoji

Válec Básně » ?nezařazené?

Anotace: na motiv odpolední melancholie, kdy čas se zastaví a oči nestíhají číst.

U Tebe v pokoji

Dokola samá modř
nafukovací skříň kde rostou květy,
kárované kalhoty, puntíky a smetí.
Zašlá vůně cigarety.

podvečer a vkrádají se stíny,
pavouci a teplé slunce lustru.
Smrad odpadu a opera
tu tančí po stropu.

Hodiny ze zmatku přestaly jít,
jen samé pozlátko a spousta knih.
Okolo šumění otoka, šumění stran,
moc rád se zbloudile vracím i tam.
Publikoval(a): Válec, 16.2.2012
Přečteno (74x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti