Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TROSEČNÍK

TROSEČNÍK

FoFo Básně » Srandovní

Anotace: Ztroskotal na opuštěném ostrově, trosečník, přežívá ze dne na den, co však schází mu??? Na jeho bol??? Jediné...

ztroskotal . . . .

skončil na opuštěném ostrově

úplně sám . . . .
přežíval ze dne na den

trosečník . . . .
stýská se mu po domově

snílek . . . .
prožívá svůj tajný sen

. . . . . . . . . . . . .

bez domova, bez lidí a kamarádů je
stesk je stesk, ba i bol
avšak i když úplně sám je
schází mu jen
. . . .
alkohol
Publikoval(a): FoFo, 16.2.2012
Přečteno (772x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti