Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Babylonská svíčka

Babylonská svíčka

kasparoza Básně » o Lásce

Anotace: Když hvězdný prach ti spadne do očí ...

Já občas létám po obloze,
dám tak volno svoji zvláštní touze,
tu letím prudce vzhůru
a pak jak kámen padám dolů.

Já občas létám na plameni
a to jsou ta nejkrásnější snění,
kdy všední život v pohádku se změní,
a kdy probudit až nechce se mi.

Já teď rád bych letěl s tebou,
a k obloze já zamířil bych ve dvou
tělo na tělo a dlaně pevně sevřené,
tak jestli chceš, tak chyť se mě.
Publikoval(a): kasparoza, 16.2.2012
Přečteno (291x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 20:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti