Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez obav

Bez obav

Tonyend Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: ...nikdo se nevrátí.

Až jednou vyhořím
a jak rád bych ti ještě
svítil a hřál po nocích
budu starý
jak Jaslovský Bohunice
a slyšet už nebudu

Byl plný energie
i v jádru byl dobrý
a někdo zašeptá
taky dobře
že že už je tam
mohl spustit druhý Černobyl
Pánbůh s náma a všechno zlý pryč

Recyklován na neškodný prach
skončím v keramické schránce
na zdejším nehlídaném úložišti
z úsporných důvodů
a za doprovodu přátel
černí bodyguardi z Arkádii
zaklapnou nade mnou dva pevný zámky
to abych se neodkopal

Pak půjdou ke Kostlivci
na gůlášek se šesti
a pivo budou pít
za mne a na mne s úsměvem

Kolem sebe budu mít klid
jen zelená tráva
bude nade mnou růst
a šumět budou statné stromy
žádný zelený neprotestuje
že jsem zrychlil poločas rozpadu
a zneklidněná veřejnost bude uklidněna
mottem ze smutečního parte

Jen žádné obavy
byl z dobrého jádra
Publikoval(a): Tonyend, 16.2.2012
Přečteno (407x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti