Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

I

I

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Jedna asociace bez rýmu, snad to nikoho neurazí...

Prší štěrk -
Po tváři stéká krev -
Proškrabávám se cihelnou zdí
na níž je moje jméno.

Jsem oslepen popelem z cest
mám mokro v botách pracovních
mám prázdno v hlavě rozbité
jsem už dávno mrtvý...

Nikdy jsem neměl vidinu budoucnosti
nikdy jsem se nesmál
vždycky jsem věděl...
a přesto jsem se nezměnil.

Proč?! Sám nevím
snad jsem čekal na lepší den
možná to byl pouhý sen -
nevím - stále nevím.
Publikoval(a): Averzus, 15.2.2012
Přečteno (73x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, dlouhejkour, ZENITZERO666

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti