Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čtyřnohá

Čtyřnohá

Každý kopanec,
- Sebevětší
- Sebemenší
Bolí. Moc? Příliš!

Příliš empatická,
příliš egoická,
příliš velká naivka.

Proč Já není má otázka..
Ale proč, ona?
Jediné to stvoření,
co bez mluvení,
pochopí..
Čumákem mě postrčí,
tichou prosbou zamručí,
bude líp..
Proč tohle jí -
také nemůžu říct?

Zklamání. Bolí.
Kopance. Bolí.
Smrt nepřítele. Bolí.
Ale ohrožení přítele?
Čtyřnohého?
Bolí stokrát víc.
Trhá mě to. Víc a víc.
Zvnitřku, zvnějšku.
Chci ....
Publikoval(a): Radusshkaa, 15.2.2012
Přečteno (76x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, GAIA77

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 14:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti