Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mráz

Mráz

Sníh!
Mráz!
A vítr,
co křiví rovný krok!

A vytí vlků stále sílí -
to v zádech zamrazí!
K ránu je ještě dál, než moc,
snad ještě slunce spatřím…

Snad ujdu ještě nějakou míli,
než mě stopy zradí.
Schovává mě černočerná noc,
už vlastně nikam nepatřím…
Publikoval(a): Daark1, 15.2.2012
Přečteno (224x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Averzus, Huhlinka, MartyH.

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 03:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti