Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Zahradnicí ve světnici

**Zahradnicí ve světnici

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: ..tak to je ..

***********
Dnes zase slunce nezasvítí
dnes zas je šedivá obloha

jen oči kočičí na mě svítí
s tebou,má kočko je pohoda.

Jak zahradnice hrabat nesmíš
do přesazených květináčů

tam rostou kytky,není tam myš
já se z tebe snad rozpláču.

Potom to všechno dočista zametu
rostlinky zpátky zasadím

kočička hebká je,jak ze sametu
pohladím ji,už se nezlobím.
*************
No jo,
když je kočka zahradnicí
nepořádek ve světnicí

**==**
Publikoval(a): Květka Š., 15.2.2012
Přečteno (144x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, J's .., NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti