Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

kpt.pyrat

kpt.pyrat

kpt.pyrat Básně » o Životě

Anotace: Ypsilón.-)

kpt.pyrat,

oceán i moře brázdí,
s Ypsilónem,
po souši hory sjíždí.

kpt.pyrat,

v létě kolo v zimě snowboard,
s Ypsilónem,
umím ovládat i kiteboard.

kpt.pyrat,

hraje sport sólo i v týmu,
s Ypsilónem,
opět píše věty v rýmu.

kpt.pyrat,

co značí ten Ypsilón,
srdce,
má velké jako slon.-)
Publikoval(a): kpt.pyrat, 15.2.2012
Přečteno (49x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 16:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti