Přítel
Přítel
Srdce v srdci mi daroval,
talisman, co tak ráda nosím...
já pro něj ve svém srdci
místo mám
a vzájemnými city
se ráda projdu krokem bosým...
Barvy od duhy půjčené
v úsměvu, který z očí hřeje...
mlčky děkuji
za srdcového přítele,
všední dny získávají vůni
jak věnovanou od neděle...
Publikoval(a):
Cecilka, 15.2.2012