Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez zpátečního lístku

Bez zpátečního lístku

Fouká mi do vlasů
zmrzlej vánek

ten proud
mrtvejch slov

co křupou
jak
tenká vrstva ledu

jak
klasy na poli
po přistání talíře

roztávám

mizím si z dohledu
bez zpátečního lístku
Publikoval(a): Fairy Macabre, 14.2.2012
Přečteno (93x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: whiolet, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 19:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti