Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak si tak...

Jak si tak...

R.Samildanach Básně » o Životě

Anotace: VANITAS VANITATUM

Jak si tak…

Jak si tak spřádám
velkolepé plány
hýbat slunci,
zemí, planetami,
jak plánuji si dobít
další kousky vesmíru,
stavět věže, mosty,
slézat stěny Pamíru,
svět točil se mi
pod nohami.

Jak si tak sním, že
přepluji oceány,
postavím se bouřím,
odkloním hurikány,
jak maluji snové plány,
sobě na míru,
život mi proběh´
pod rukami
a byli to jiní, kdo objevili,
další kousky vesmíru...
Publikoval(a): R.Samildanach, 14.2.2012
Přečteno (104x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 19:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti