Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

CARRY ON

CARRY ON

CARRY ON ...

Dotkni se mě
Vnímej mě
Vezmi si mě
Miluj mě ...

Vem mě s sebou
Pusť mě do sebe ...

Odemkni mě
Otoč klíčkem
Zmáčkni zážeh
Sešlápni plyn ...

Nekonečnost je to
Co se teď děje

Není před tím
Není potom

A tohle není

... jen blbej šuk ...

Tak

... carry on ...
Publikoval(a): dlouhejkour, 14.2.2012
Přečteno (105x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 20:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti