Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

vzoreček

vzoreček

liskasiska Básně » o Lásce

Anotace: možná trochu pochmurná..

Laska je jen vzoreček,
vzoreček co srdce ničí,
mozek křičí a tělo syčí.
Bolest je jen pomíjivá,
láska je však nehojivá.
Zasáhne ti všechny smysly,léku na ní není.
Doktore,tak mysli!!
Všechno se teď změní.
Publikoval(a): liskasiska, 13.2.2012
Přečteno (101x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Globodecristal, NikitaNikaT., Ružka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 20:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti