Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Epitaf

Epitaf

kasparoza Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...jen krátký text, kterým Vás informuji o drahé zesnulé ......., shrnuji tak její tragický život.... se zesnulou jsem se rozloučil i za Vás, v restauraci "CIHELNA"...

Letěla kachnička,
letěla z lesíčka,
zazněla rána
a spadla do zelíčka.

Spadla do zelíčka,
do oblohy z knedlíků,
sežral jsem kachničku,
sežral ji po hříchu.

Sežral ji po hříchu,
moc si ji vychutnal,
skončila kachnička
a já si zajuchal.

A já si zajuchal,
poleťte kachničky,
dosti mám zelíčka,
dokoupím knedlíčky.

Dokoupím knedlíčky,
zelíčko ohřejem,
všechny Vás sežerem,
jóóóóó to se pomějem.

Juchuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......
Publikoval(a): kasparoza, 13.2.2012
Přečteno (97x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZENITZERO666, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti