Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Touha je láska,
Touha je žít,
Každodenní sázka,
Když chceš s někým být…
Touha je srdce,
Jimž krev proudí,
Umět si podat ruce,
Když život se hroutí…
Touha je milovat,
Umět dávat i brát
Občas sebe zraňovat,
Ale dál životem se hnát…
Touha jsou nesplněná přání,
Ale také to, co zrovna probíhá…
Touhy byly, jsou a budou
a pokaždé jsou jiné.
13.2.2012 14:06 | NikitaNikaT.