Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Akt

**Akt

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..možná ten akt znáte..

************
Vyfotíš její akt ?
To jako vážně? Fakt?
Té břízy,
co podzimem je svlečená ?
Ona se snad stydí
že ji všichni vidí ?

Nahá je celičká,kmen,
větve koruna.
Zimou se chvěje
a vítr ten zlý je
tak raději
si usne a v zimě spí.

Jíní ji zakryje
bříza pak v bílém je
v tom zimním spánku
o jaru sní.
A už se nestydí
ať ji kdo chce vidí...
***
Pak v jarním počasí
vzbudí se do krásy
~*~~~*~
Publikoval(a): Květka Š., 12.2.2012
Přečteno (64x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti