Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PROČ

PROČ

PROČ /osamělý prorok...

Proč se mám choulit do šedivého pláště
Proč si mám hrát na osamělého proroka
Proč zahánět trýzeň z bolavé duše
Proč tlačit slzy zpátky do oka

Proč 365 dní v roce ...

Proč Tě nevzít za ruku
Proč nepolaskat Tvoje skráně
Proč s Tebou neprojít obloukem duhy
Proč si nenamazat k jízdě sáně

Proč ne 365 dní do roka ...

.
Publikoval(a): dlouhejkour, 12.2.2012
Přečteno (173x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 21:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti