Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Římská kočka

Římská kočka

Engliš Básně » o Životě

Anotace: 9 x či čí

Devětkrát jsi mě hladila
já se kroutil.

Devětkrát jsi mě líbala
já se hroutil.

Nechala jsi stopy,
já přesto bloudil...

Odhoď svou trapnou noblesu,
"Máš sedm životů
a devět ocasů."
Publikoval(a): Engliš, 12.2.2012
Přečteno (114x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, LadyLoba Romana, Ružka, Jin&Jang, NikitaNikaT., GAIA77

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 19:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti