Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KÉŽ BYS ZVÍTĚZILA !

KÉŽ BYS ZVÍTĚZILA !

Ružka Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Musím se z toho alespoň vypsat...

Když láska v koutě stojí
a lež ti plijí do tváře
pravda žít se bojí
zoufalců plný žaláře,

jdeš,hledáš spásy světlo.
Však všude zmar a peklo!

Když sametová revoluce
splodila plnou republiku
ničemů,lhářů, podvodníků,
zločin a zisk jde ruku v ruce

falešnou kartou s tebou hrají.
A na tvou toleranci spoléhají!


Když spravedlnost pokulhává
korupce bují z leva,z prava
je třeba znovu povstat lidé
Než pro oči nám jen pláč zbyde!

Vždyď důvěra tvá,ta zneužita byla.
PRAVDO A LÁSKO - KÉŽ BYS ZVÍTĚZILA!
Publikoval(a): Ružka, 12.2.2012
Přečteno (133x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, donne, ZENITZERO666, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 12:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti