Rozhodování
Rozhodování
Anotace: Říkej si kdo chceš co chceš, je to moje věc.
Přemílám si v hlavě,
co asi dál.
Teď musím hlavně
vědět co mám.
Myslím na tebe,
spoustu myšlenek mám.
Všechno se zdá klamné
nevím zda tě vůbec znám.
Zbývá snad jen jediné,
chtěl bych toho víc.
Rozhodni se správně,
chtěl bych s tebou . . .
. . . dyť nevím nic.
Publikoval(a):
Kofi 123, 12.2.2012