Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mladý schopný manažér

Mladý schopný manažér

Heron Básně » o Životě

Anotace: není co dodat

I když mám též své rodiče
babičky a dědečky
ke kolegům v zaměstnání
přistoupím však vědecky

Jejich věk jim přitěžuje
v mém pracovním pojetí
zkušenosti neuznávám
to by měli věděti

Mám metody progresivní
názor svůj vždy prosadím
při první příležitosti
mladými je nahradím

že firmu dřív potopíme
třebas vlastní vinou
to můj menežment1 netrápí
založíme jinou

1- management
Publikoval(a): Heron, 12.2.2012
Přečteno (55x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 19:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti