Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

děti v roklině

děti v roklině

Mouvisek Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Zlu se těžko brání

V roklině vlčí....
děti!
se krčí!!!
holčička pláče "kde je maminka?"
Bože!
sežraná chudinka.....
a....
kde je tatínek?!
posloužil jako....zakusek.
Děti,děti,....
i vás budou vlci žráti?
Publikoval(a): Mouvisek, 12.2.2012
Přečteno (544x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Averzus, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 03:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti