Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jiní

Jiní

Globodecristal Básně » o Lidech

Anotace: Každý jsme jiný, no a?

On je -gay- ..
Dívá se do zrcadla,
a promítá se mu děj.
Myšlenka ho popadla…

Ona je -lesba- ..
Slza z tváře jí spadla,
a pak zničila se kresba.
Myšlenka ji napadla…

Oni jsou -heterosexuálové- ..
Ruka v ruku padla,
tak trochu v rodině královské.
Myšlenka je napadla…

Oni jsou -transsexuálové- ..
Ve stínu paruku popadl/a,
Ve svém těle vězňové.
Myšlenka je popadla…

Všichni jsou LIDÉ ..
Každý z nich drží se madla,
aby přežili, i když jiní jsou…
jako písmena v abecedě – A Bé Cé Dé,
Myšlenka je světem provedla…
Publikoval(a): Globodecristal, 12.2.2012
Přečteno (105x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti