Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klapy, klapy, klap

Klapy, klapy, klap

Klapy, klapy, klap
slzy dopadají na dlažbu
v rytmu podzimního deště
orloj kolem mne tančí
schody se stáčí v linii času
jako rty mladistvých milenců v pyžamu noci

u kašny vzduch se včera zastavil
hledali jsme spolu mlčící slova
byla jsi tam se mnou
a zvony se chvěly
jako sopky v litosféře
jako mé ruce
co putovaly za světlem

byla jsi bránou
byla jsi kapkou úsvitu
kam jsem směřoval
do tvého džbánku
slzy jsem uložil a doufal
že přetvoříš je ve smích
v další takový den
hledám naši kašnu
kam poděla se
vždyť tu včera ještě stála
Publikoval(a): Martin Kredba, 11.2.2012
Přečteno (128x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, Květka Š., Kytka62, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 21:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti