Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Omyl

Omyl

Globodecristal Básně » o Životě

Anotace: Každý zná spojení "pokus-omyl". I to co přichází s ním. Jsme ješitní a tvrdohlaví, pro mě samotnou bývá přiznat si chybu jedno z nejtěžších. A v lásce je to 2x tak těžší...

Někdy je potřeba přiznat si chybu,
Sundat si brýle růžovoskelné.
Všechno uzavřít jako nadsázku
hned - však jednou je to nevyhnutelné.

Pak dát režim do klidu, přejít do spánku,
Vědomí zklamání si nepřipustit.
Život je hra, zkouší nás na oplátku,
Žádnou duši nepropustit. 

Ptám se však kdo pamatuje,
Srdce? Mozek? Oči?
Chci mu ukázat jak se gumuje,
Neví totiž, že se ta tužka jen otočí.
Publikoval(a): Globodecristal, 11.2.2012
Přečteno (109x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti