Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mít sen

Mít sen

Rendys1970 Básně » o Lásce

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=7QU1nvuxaMA&ob=av2e

Mívám sen, že Tě spoutávám
Neboj lásko,jen citem svým
Jsi svá, jak Tě poznávám
Poutat Tvé srdce si dovolím

V tom snu je také spousta světel
A zvláštní hudba taneční
Uprostřed toho, Ty a Já
Krásný tanec sváteční

Procitám ze snu a bolí mně hlava
Venku je podzimní podvečer
Projdu se sám lesním tichem
Obklopen jen ticha koncertem

Na lesní pěšině někdo mi chybí
Ten krásný pár Tvých noh
Taky Tvůj hlas,smích, pohled
Před kterým někdy uhýbám jak malý hoch

Nad hlavou tmavý plášť
Na louce kytky nevoní
Kolem pár větví zlomených
Které lásku nevyjeví

Procházím zahradou, kde rostly růže
Kytici z nich tak rád bych Ti dal
Aspoň na chvíli zas bych Tě viděl
A měl bych důvod, abych se smál

Proč jsi tak daleko?
Proč stesk je tak blízko ?
Lásko, růžičko nádherná
Jsi moje Štístko
Publikoval(a): Rendys1970, 10.2.2012
Přečteno (227x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kett

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 21:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti