Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Být kamenem

Být kamenem

Cecilka Básně » o Lidech

Anotace: * * *

Být sodalitem...
odstraním mraky z nebe,
ať zůstane jen tmavě modrý jas...

Být akvamarín...
měkce se obejmeme
se silou moře a jeho čarokrás...

Být růženínem...
srdce zahřeju ti
a do růžova úsměv vybarvím...

Být jaspisem...
do dlaně zlaté pruty
vložím ti, by ses cítil bohatým...

Být aventurín...
louku prostřít spěchám
a z bylin voničku pro blaho do tváře...

Být křišťál...
světlem prostoupit se nechám
a do tvých očí budu duhu odrážet...
Publikoval(a): Cecilka, 10.2.2012
Přečteno (146x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, koala-pancake, Kett, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti