Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pečeť

Pečeť

V pečeti a ornamentu, v tiché blůze a briliantu

stoupáš, stoupáš, stoupáš výš, jak náhrdelník na hrudi

jak smutný poustevník, co se o svou hůl opírá

jak balón s héliem, co napodobil letky ptáka

jak chvějící se ňadro na obraze

jak měsíc v půlnoční posteli

tak stoupáš, stoupáš, stoupáš výš, kde mé srdce uslyšíš

jak bije, jak žije, jak tiká, jak vzlyká, jak běží

otevírám komoru, tak vejdi a něco mi, prosím, zašeptej
Publikoval(a): Martin Kredba, 10.2.2012
Přečteno (87x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mona.66, Paulín, Kett, Lugilla, Květka Š., Kytka62, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti