Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

zase to nevyšlo

zase to nevyšlo

Mouvisek Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: už 4 roky marne čekáme na naše miminko,nevede se......bolí to

Jsem zklamaná,
břehy tají,
naše náruče se vysněného dítěte .....NEDOCKALI.....
Já....zklamáním obepnuta,
a smutna tak,
že bolestí sem "ochrnuta"
Dětátko,dětatko!
Nedočkáme se Tě ted,
ani zakrátko.
Publikoval(a): Mouvisek, 9.2.2012
Přečteno (327x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti