Weekend skank
Weekend skank
Proboden pohledem
jdu ulicí dále,
lehké pohoršení
budím neustále.
Jsem co jsem
a vypadám jak vypadám,
kde jakej fašista
mě furt za to napadá.
Praha je tak velká
lítaj nad ní mraky,
tak na jeden sedni
a prolítni se taky.
Modravej kouř T H C
stoupá mi od tlamy vzhůru,
jak oslavit život?
ZABÍT NOČNÍ MŮRU!!!
Ultra lehkej level -
zase jednou balim špek,
potáhnu si hustě z brka
ať si má Ko-morous vztek.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 9.2.2012