Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noc

Noc

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: ....jedna z nocí posledních dní....starosti, co nedají spát......jsme na to dva.....

Na korábu z měsíce
pluji noční oblohou,
hvězdy mé společnice ,
také spát nemohou.

Můj milý, starosti máš,
jen na chvíli usínáš.
Víš, že máš ve mně oporu,
když jsi dole nebo stoupáš nahoru.

Probouzíš se a mou ruku hledáš,
jemně ji bereš do své dlaně.
Pomaluje se ke mě zvedáš
a líbáš mě na skráně.

Tiše zašeptáš mi do ouška,
moc mám tě rád.
Přikryla nás noci poduška,
jen měsíc je kamarád.
Publikoval(a): Marci-Tami, 8.2.2012
Přečteno (256x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cataliina, modrá, Kytka62, Linzerka, Jin&Jang, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 21:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti