Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Byl jeden pes

Byl jeden pes

Byl jeden pes
a ten chtěl vidět les,
tak do vlaku vlez.
Cestou viděl mez,
i voňavý vřes,
ještě černý bez,
na rybníce jez..
Nakonec ten les.
Publikoval(a): Cataliina, 8.2.2012
Přečteno (552x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 09:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti