Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lásky není nikdy dost

Lásky není nikdy dost

paulo Básně » o Lásce

Anotace: Pro jednu kytku slunce nesvítí.

Dlouhou šňůru polibků,
upletu si na lásky,
propadám se do svých snů,
vyjasňují se mé vrásky.

V těch snech je mnoho žen,
možná celé procesí,
šňůru pletu každý den,
každé dám kousek pro štěstí.

Každé z ní dám políbení,
a milý úsměv pro radost,
mé drahé, krásné ženy,
lásky není nikdy dost.
Publikoval(a): paulo, 8.2.2012
Přečteno (239x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, NikitaNikaT., modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 21:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti