Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Děkujeme

Děkujeme

Marek Chlubna Básně » ?nezařazené?

Anotace: Aktuální a do budoucna nemizící téma.

Celá země upadá,
také slzy v očích andělů.
Hlavně, že vaše tváře klamou,
z billboardů a panelů.

Jen si ji rozkrádejte,
tu ,,vaši" zem.
My kráčíme v davu,
za svoje práva se rvem.

Z našich peněz si platíte prostitutky,
v punčochách s ozdobným švem.
My kráčíme v davu,
za svoje práva s chutí se rvem.

Všude samá korupce
samé lhaní.
Ty vaše dluhy se nespraví,
zvýšením daní.

Tento stát, již se zachránit nedá.
Ach páni poslanci: ,,Běda vám, běda!"
Publikoval(a): Marek Chlubna, 7.2.2012
Přečteno (227x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jarous95, modrá, Jin&Jang, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Linzerka, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti