Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nahý a bosý

Nahý a bosý

paulo Básně » o Lásce

Anotace: Vize lásky

Nahý a bosý,
bez lásky a milování,
trmácím se světem,
v srdci jedno přání.

Kdopak mi napoví,
kde lásku hledat mám?
ukrývá se v srdcích?
nebo je to klam?

Jednou tě najdu i bez hledání,
své ruce vložím do tvých dlaní,
naše srdce se boudou smát,
jak krásné je najít a milovat!
Publikoval(a): paulo, 7.2.2012
Přečteno (164x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: LarryJ, Jin&Jang, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Květka Š., GAIA77, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 21:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti