obejmutí
obejmutí
Mašle, sametová
draze koupená !
nevinně leží na stolku
Je tak krásná
celou tu dobu se na mě usmívá
dám si sklenku
co to ? ona ke mně promlouvá !
Je mi smutno
Obejmu ji
Musí mě tolik milovat že se ke mě tak tiskne !
uživám si ten pocit, jen ona mně už drží
nad zemí
Publikoval(a):
Crafft, 7.2.2012