Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Otevřela jsi láhev

Otevřela jsi láhev

paulo Básně » o Lásce

Anotace: Romantický večer může zpříjemnit i číše moku.

Otevřela jsi láhev
pro pěknou chvíli
nalila si kalíšek
pak jsme se políbili.

Připíjíme na lásku
a tajná přání
vždyť kořením života
je naše milování.

Nedopijme tu láhev
lásko, nikdy celou
ať neskončí naše přání
chci být stále s tebou.
Publikoval(a): paulo, 6.2.2012
Přečteno (115x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 21:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti