Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

podvedená :-(

podvedená :-(

LUCIE.O Básně » o Lásce

Anotace: Kdyby jakákoliv jiný,proč jeho bývalá žena?

Tiše si lehnout a klidně spát,
myšlenky smutné nevnímat.
Nebát se dní,těch které budou
zkrátka se smířit se smutnou pravdou.
Nejsem dost dobrá a to v žádném ohledu,
nevěřím a nikdy věřit mu nebudu.
A tak naše soužití bude si plynout,
On bude spát s ní a nebo s jinou.
Býti ta druhá po zbytek života,
což vážně není moje parketa.
Představy myšlenky a ten hrozný film,
navždy už zůstanou v srdíčku mým.
Možná bych měla být taky taková
a ne ta husa,co každýmu odolá.
Pak bych se s nevěrou lépe smířila.
Publikoval(a): LUCIE.O, 5.2.2012
Přečteno (101x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 21:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti