Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Děkuji Ti..........

Děkuji Ti..........

Marci-Tami Básně » o Přírodě

Anotace: Právě jsem se vrátila z lyžovačky a bylo mi nádherně. A tak se musím s Vámi o to podělit.:-)

Ohnivé šípy slunečních paprsků propichovaly mraky,
tvořily na sněhu světelná jezírka plná lesku.
Nejen tvé ruce po vlasech mě hladily, ale i paprsky,
které jim dodaly plno měděných záblesků.

Údolí pod námi v objetí lesů,
jsem jako v pohádce, v jednom ze snů.
Nad námi Ještěd pyšně tu stojí,
letité pouto mě k horám pojí.

Na ochoze rampouchy v barvě duhy,
závěje pod námi, jak bílé stuhy.
Celá je krajina sněhovou peřinou přikrytá,
jen šedou silnicí, jak nití prošitá.

Děkuji ti za krásný prožitý den,
všechno to bylo, jak kouzelný sen.
Pobyt zde byl vším, co bylo mi dáno,
děkuji ti za každé krásné ráno.

.
Publikoval(a): Marci-Tami, 5.2.2012
Přečteno (345x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Cataliina, Linzerka, Květka Š., Jin&Jang, modrá

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti