Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozhovor o škole

Rozhovor o škole

„Co máš ráda na škole??“
„No... Hodiny bižule.
Možná taky fyziku-
-právě berem optiku.
Možná i malířské dávky,
nejlepší však jsou přestávky.
V zemáku mě baví Afrika,
v češtině vše, co se přimyká,
v matice pythagorova věta
a v literatuře romaneta,
v hudebce půlové noty..
A dost o mně! Co máš rád ty?“
„Já jsem jako každý jiný-
-na škole mám rád prázdniny.“
„Něco jiného!“„Tě pic!
Krom prázdnin nemám rád nic!“
Publikoval(a): Cataliina, 5.2.2012
Přečteno (193x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, NikitaNikaT., Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti