Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Závěr malinko překvapivý, tohle by si jistě přálo hodně lidí... a tak, připomnělo mě to aj moju lásku, když partner mi sem tam říkává, že... spolu zestárnem a umřem. Jsou to chmurná slova, ale upřímná a je to vlastně milé.
9.2.2012 16:13 | NikitaNikaT.