Mráz
Mráz
Anotace: 3.2.2012 složeno
Mráz na sklo krajinu kreslí,
venku je bílo,
venku je hezky.
Mrazíček berličkou ,
zabjelil jedličku,
je to jak v pohádce,
zpíváme písničku.
Tvářičky růžové a zmrzlí nos,
šup honem do tepla,
na horký grog.
Koukáme s okýnka ,
na sněhovou pláň,
máme se báječně,
a je nám fajn.
Publikoval(a):
mys, 4.2.2012