Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Země snů

Země snů

Vždycky, když začne noc a skončí den,
navštěvuji jednu úchvatnou zem.
Ať jsi dospělý či děcko
tady se ti splní všecko.
Trávím zde noci i části dnů..
O čem že mluvím?? O zemi snů.
O zemi vysněné
zdravím potřísněné.
Každý tu má ze štěstí pásky
a písek-to jsou zrnka lásky,
nikdo tu nemocný není..
U rybníka srnky lení,
u lesa děti pouštějí draky,
kteří létají nad bílé mraky
vypadající jako sněhová peřinka,
o kterou sluneční paprsek zacinká.
I tygři zábavu mají,
protože kopanou hrají,
ke hře používají krásný míč..
Ale já už musím ze země pryč-
-vím to já, vědí to oni,
že musím vstát-budík zvoní.
Publikoval(a): Cataliina, 4.2.2012
Přečteno (229x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti