mi.t
mi.t
Dobrý večer, zříš..
Kdes byl?..otázku nepoložíš.
Jen oči tvé mne svlékaly..
Přisednu blíž,
dělám jako by nic.
Snažím se nedat najevo víc.
...že svítíš.
V oblaku kouře a zápalu světel,
ruchu bary tónů, pozdravím Tě.
Oči se setkaly a zas vím..
.. že Ti nejsem jedno.
Škoda že i Ty jsi vinna.
Realita neodpustitelná,
že tys sololistka,
masochista.
Publikoval(a):
Jin&Jang, 4.2.2012