Povídání
Povídání
Anotace: to vám takhle jednou ...
chtěl bych si povídat,
o lásce,emocích
jaký rozdíl je
mít jen rád,
nebo milovat,
proč ta slova
loudí smích
nebo strach
co v duši tmách
plane ...
Znám ten pocit
být,
či nepolíbit.
Rubínem v žilách
když,
když koluje,
šedivou v nach,
"nemůžu"v prach.
Láska je smutkovrah.
To ona sny mění
v můry noční
denní
nedojde-li naplnění ...
Ty vo.e
Držím pěsti
Publikoval(a):
Marcone, 3.2.2012