"L.A."SKA
"L.A."SKA
Anotace: nuž tak mě hodnoťte
Láska je krásný nový vnik
...
vína do číše
krve do srdce
slunce do stínu
stopy na hlínu
očí pod víčka
vonněho psaníčka
- do dlaně, mysli
...
zle je, když zmizí jak trik
Publikoval(a):
Mladý pán P., 3.2.2012