Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lásky dar

Lásky dar

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: Jen postřehy z okolí........

Mnoho lidí o lásce tak často hovoří,
je to ale jen láska na noc nebo půl roku.
Mnoho lidí proto rodinný krb nestvoří,
víra, láska a pokora chybí k tomu kroku.

Lásky o kterých se píše a zpívá,
převážně lidé berou jen jako smyšlené.
Jen málokdo to štěstí mívá,
dar který může být i trýzní,
je-li srdce láskou lapené.

Láska je dar, když dva lidi potkává,
právě to se ale často nestává.
Trýzní je pro ty, kdo opuštěni druhým zůstali,
stín na léta v duši a bolest v srdci nechali.
Publikoval(a): Marci-Tami, 3.2.2012
Přečteno (216x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Cataliina, J's ..

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti