Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Páni, hmmm, to je ale tedy prekérní... já chtěla bych se někdy také zeptat věštkyně, ci nějaké kartářky, astroložky, co čeká nás v budoucnu, nevím, zdali je to správné, zda člověk by to vědět měl. Někdo temu nevěří a většinou se píše to, co slyšet chceme... takhle někteřé astroložky vědělávají penízky, ovšem, znám takové, kterým lze důvěřovat, ještě uvidím.
3.2.2012 16:55 | NikitaNikaT.